dimecres, 18 de juliol del 2012

El golf i la mare que el va parir

Mai havia considerat el fet de jugar a golf. Un "" sport "" elitista, molt car, on es passa mes temps caminant que jugant. Peró ves per on moltes vegades ens tenim que menjar las pròpies paraules per acabant fent allò que abans em renegat.
Tot va començar a mitjans d´agost del 2008 al Port del Comte. Acabaven d´obrir el Hotel Restaurant a tocar del camp i com va coincidir amb la festa major de la Coma es va fer una gimcana a la zona de practiques. Inicial ment nomes van anar els crios de l´urbanització, mentre que els pares ho miravem. Simplement va ser curiós.
Al dia següent varem anar a menjar al Restaurant i vaig aprofitar per llogar un pal ( ferro 7 ) i provar a la zona de practiques. Resultat, mal d´esquena de fer malament els moviments i ajupir me a posar boles al terra. Amb el temps  es millora.
Quan vaig  tornar a casa vaig mirar al Decathlon que costaven una borsa amb els pals bàsics i el carret. Tot plegat uns 150,00 €. Si t´agrada no es una inversió molt gran. Un altre recurs son las botiges de material de segona mà
Tot es molt simple, llogàs el pal, tens un maquina dispensadora que pagues 1 o 2 € i et surten un munt de bolas ( no las hi contat mai  30 + - ) i a jugar. No es tracta de tira boles per que si, sinó fer-ho prenent se el seu temps, gaudint.
Les boles que quedant a la zona de practiques les recullen el personal del Hotel, mentre que per sortir a camp o al green sintetic has de portar las teves ( boles ). Malaurada ment la gent se les emporta i en quantitats i desprès l´estació te que anar compran de noves i al cap de l´any surt per bastants €´s
Val a dir que fins l´any passat era totalment gratuït anar a la zona de practiques ó sortir directe a camp.
Ara això a canviat, per tindre accés tot el dia a las dues zones has de pagat 3 €.  Coses de la crisis.
El camp te nou forats, encara que no passo del tercer i tot fen trampes. El fet de ser un camp de muntanya tot es cap amunt o cap abaix i la gesta es pròpia d´un camp de pastura. També disposa d´un green sintètic per fer practiques a peu de forat.
Tenint en compte que es un camp sense glamour, no necessites anar vestit de pijo i tens el valor afegit del paisatge.
Val la pena provar acostar se al Port i desprès mai se sap.........